Pod JabłonkąMENU na 14 i 15 października

Zupa Pomidorowa
6 pln
Karczek z grilla
14 pln
1 porcja
Polędwiczki drobiowe w panierce curry
13 pln
3 szt.
Schab soute z jajkiem
15 pln
1 porcja
Schab panierowany
10 pln
1 porcja
Pierogi z serem i śmietanką; Pierogi z kapustą i grzybami
17 pln
Filet kurczaka panierowany
11 pln
1 porcja
Devolay
15 pln
1 porcja
Drób gotowany w warzywach
17 pln
1 porcja
Filet z ryby panierowany
12 pln
1 porcja
Placek po węgiersku
17 pln
1 porcja
Placuszki pod jabłonką
10 pln
3 szt.
Bukiet warzyw blanszowanych
10 pln
Makaron Tagliatelle ze szpinakiem
18 pln
Ziemniaki; Ryż 1porcja 4pln; Frytki 1porcja 5pln
Surówka 1 porcja 4 pln; Bukiet surówek 1 porcja 5 pln

MAGDA GESSLER poleca

Schab karkowy podany z ziemniakami i okrasą oraz kapustą gotowaną
22 pln
Zestaw obiadowy 1
22 pln
Ogórkowa // Schab w cieście z chrzanem podany z ziemniakami i marchewką z groszkiem
Zestaw obiadowy 2
18 pln
Krupnik ryżowy // Pieczeń rzymska pod sosem pieczarkowym podana z kaszą gryczaną i ogórkiem małosolnym
Deser
10 pln
Tiramisu malinowe

POLECAMY „Pod Jabłonką”

Polędwiczki wieprzowe z szynką prosciutto i parmezanem podane z ziemniakami opiekanymi i sosem czosnkowym
32 pln
Mix grill
32 pln
z( fileta z kurczaka karczku i rumsztyku wołowego) podane z grillowaną cukinią i frytkami
Stek wołowy
30 pln
z Rostbefu podany z masełkiem czosnkowym ćwiartkami ziemniaków

CENA DOSTAWY: 7 pln
Przy zamówieniu powyżej 100 pln: dostawa GRATIS
Koszt opakowania obiadowego: 1 pln
Koszt opakowania zupa/deser: 0,5 pln