Pod Jabłonką MENU na 13 i 14 listopada

Zupa Pomidorowa
5 pln
Karczek z grilla
14 pln
1 porcja
Devolay
13 pln
1 porcja
Polędwiczki drobiowe w panierce curry
11 pln
3 szt.
Schab soute z jajkiem
15 pln
1 porcja
Schab panierowany
10 pln
1 porcja
Filet drobiowy grillowany
11 pln
1 porcja
Filet kurczaka panierowany
10 pln
1 porcja
Drób gotowany w warzywach
15 pln
1 porcja
Filet z ryby panierowany
10 pln
1 porcja
Placek po węgiersku
15 pln
1 porcja
Placuszki pod jabłonką
8 pln
3 szt.
Bukiet warzyw blanszowanych
8 pln
Makaron Tagliatelle ze szpinakiem
15 pln
Ziemniaki; Ryż 1porcja 3pln; Frytki 1porcja 4pln
Surówka 1 porcja 3,50 pln; Bukiet surówek 1 porcja 4,50 pln

MAGDA GESSLER poleca

Schab karkowy podany z ziemniakami i okrasą oraz kapustą gotowaną
20 pln
Zestaw obiadowy 1
20 pln
Kapuśniak z kapusty białej // Filet drobiowy pod sosem pieczarkowo-śmietanowym podany z ziemniakami i surówką z marchewki
Zestaw obiadowy 2
16 pln
Krupnik// Pulpety wieprzowe pod sosem koperkowym podane z ryżem i surówką z kapusty białej
Deser
10 pln
Tiramisu malinowe

POLECAMY „Pod Jabłonką”

Sznycel wiedeński
28 pln
z cielęciny z jajkiem sadzonym podany z ziemniakami
Mix grill
28 pln
z( fileta z kurczaka karczku i rumsztyku wołowego) podane z grillowaną cukinią i frytkami
Stek wołowy
26 pln
z Rostbefu podany z masełkiem czosnkowym ćwiartkami ziemniaków
Rumsztyk wołowy
22 pln
podany z masełkiem czosnkowym i frytkami