Pod JabłonkąMENU na 17 i 18 października

Zupa Pomidorowa
6 pln
Karczek z grilla
14 pln
1 porcja
Devolay
15 pln
1 porcja
Polędwiczki drobiowe w panierce curry
13 pln
3 szt.
Schab soute z jajkiem
15 pln
1 porcja
Schab panierowany
10 pln
1 porcja
Filet drobiowy grillowany
13 pln
1 porcja
Filet kurczaka panierowany
11 pln
1 porcja
Drób gotowany w warzywach
17 pln
1 porcja
Filet z ryby panierowany
12 pln
1 porcja
Placek po węgiersku
17 pln
1 porcja
Placuszki pod jabłonką
10 pln
3 szt.
Bukiet warzyw blanszowanych
10 pln
Makaron Tagliatelle ze szpinakiem
18 pln
Ziemniaki; Ryż 1porcja 4pln; Frytki 1porcja 5pln
Surówka 1 porcja 4 pln; Bukiet surówek 1 porcja 5 pln

MAGDA GESSLER poleca

Schab karkowy podany z ziemniakami i okrasą oraz kapustą gotowaną
22 pln
Zestaw obiadowy 1
22 pln
Zalewajka na wędzonce // Pieczeń z szynki pod sosem myśliwskim podana z kluseczkami gnocchi i surówką z kapusty białej
Zestaw obiadowy 2
18 pln
Krupnik tradycyjny //Frykadelki w sosie własnym podane z ziemniakami i surówką z marchewki
Deser
10 pln
Tiramisu malinowe

POLECAMY „Pod Jabłonką”

Sznycel wiedeński
32 pln
z cielęciny z jajkiem sadzonym podany z ziemniakami
Mix grill
32 pln
z( fileta z kurczaka karczku i rumsztyku wołowego) podane z grillowaną cukinią i frytkami
Stek wołowy
30 pln
z Rostbefu podany z masełkiem czosnkowym ćwiartkami ziemniaków
Rumsztyk wołowy
25 pln
podany z masełkiem czosnkowym i frytkami